Instapmoment 1: identiteit en propositie

Durf op te vallen

De identiteit is het DNA van je bedrijf. Samen creëren we een heldere visie en richting. Daardoor heb je precies in kaart wat je kracht is en hoe je die benut. Een propositie is maatwerk, afgestemd op de markt en je doelgroep. Je voetbalteam laat je ook niet vol op de aanval spelen als je alleen maar verdedigers hebt. Zo geldt hetzelfde voor je bedrijf: doe niet wat anderen doen, maar doe waarin je uitblinkt. Het verschil tussen onderscheiden en grijze massa. In meerdere interactieve sessies formuleren we samen een krachtige propositie.

Brainstormen

Instapmoment 2: branding

Meer dan een vage term

Branding gaat hand in hand met identiteit. Zie branding als het sausje: het bepaalt de kleur en toon van een bedrijf. Van uit wie het bestaat en hoe je over wilt komen. Branding zorgt ervoor dat iemand bij dat ene woord of die ene kleur direct aan jouw bedrijf denkt. Of warme gevoelens begint te koesteren. Het is een gevoel wat verder gaat dan smaak. En vooral een kader voor hoe je jezelf promoot. Op basis van de merkidentiteit werken we eerst meerdere moodboards uit, die we vervolgens vertalen in logo en huisstijl.

Branding nodig?

Instapmoment 3: marketingplan en uitvoering

We love it when a plan comes together

Zie een marketingplan als het aanvalsplan: hoe ga je de markt veroveren die al overvol is? Door te zijn waar je doelgroep is en op de manier waarop zij dat willen. Door in te spelen op de reis die een klant maakt, de customer journey. Om zo te bereiken wat jij wilt. Zeker wanneer je bedrijf of product onbekend is, gaat dat stap voor stap. Soms moet je eerst een vraag creëren voordat je kunt verkopen. Zijn je klanten gericht op zoek, dan is het een ander verhaal. Hoe trigger je hen juist bij jou te kopen? Aan de hand van jouw bedrijfsdoelstellingen en beschikbaar budget stellen we een marketingplan op gericht op optimale conversie.

Marketingplan nodig?

Daarna: jouw externe marketingafdeling

Laat het maar gebeuren

Het liefste werken we als jouw externe marketingafdeling. Strategie, plan en uitvoering in één. Zeg ons wat en wie je wilt bereiken, of ga met ons op zoek. Dan bedenken wij vervolgens het juiste plan. En we voeren het voor je uit. Hoe langer we samenwerken, hoe beter we elkaar kennen en hoe beter we samenwerken. Jij doet met je team waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Direct aan de slag?
Awesome werk zien?
Bekijk alle cases
Bekijk case
Lees meer